2013/06/25

Burgundien aurinkolasien metsästys.

Kun sitä saa jonkin asian päähänsä, niin siitä ei pääse yli eikä ympäri ennenkuin sen löytää. Yritin löytää kesäksi Helsingistä tai Suomesta yleensä burgundeja, semilaadukkaita wayfarer-mallisia aurinkolaseja. No montako löyty? Ei yhtään, mikä oli kyl ihme sillä burgundia on kyllä ollu vaatteissa pitkin kesää joka puolella ja useinmiten muotivärit päätyy myös asusteiden väreihin jossakin muodoin. No eipä oo tullu kylillä vastaan vaikka on kuinka ettiny, kerran näin Koffarin puistossa jollain jäbällä burgundit aurinkolasit ja kertoi ostaneensa ne Virosta, tietty unohin kysyä mistä sieltä. 



Ei auttanu kun ottaa Google avuksi ja heittää tiheät verkot internetin syviin vesiin. No kaikenlaista diipadaapapleksiä löytyi kyllä ties mistä päin maailmaa, mutta ei kovin hyvin tuloksin, kunnes sitten osuin Rogue Eyewear:n nettisivuille jonkun tuhannen linkin kautta ja voilá. Burgundit wayfarer-tyyliset blehat in da haus. Lisäksi että lasit oli just oikean väriset, niin kehyksien pinta oli mattakuminen vähän kuin silikonipinnoitettu. Tyylikkään simppelit    Roguen R-kirjain sivussa eikä muuta, toimii. Hintaa laseilla oli $35 ja postikuluja päälle $20 eli $55 aka 41€ mikä ei musta tällasen ristiretken päätteeks ollu paljon. 

Tilaukseen *klik klik* ja sit vaa toivotaan että lasit saapuu Suomeen ennen talvea. Rogue:n myymälä meinaan sijaitsi Clevelandissa, Ohiossa et klassisesti meren takaa taas haetaan vaikeimman kautta. No enpä kyllä ehtiny kissaa sanoa kun Kusti polki ja toimittikin lasit jo kotiovelle. Tilasin rillit 18.pvä kesäkuuta ja tänään 25.pvä saapui. Arjen voitto ja aurinko paistaa, nyt kyllä kelpaa.



Translation:

Never ending search of burgundy coloured sunglasses. 
Search no more, I'm going Rogue.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.