2013/11/05

Jack & Jones Itäkeskus. Uusi myymälä, uusi upea konsepti.

Muotiasiaa vaihteeksi pöytään. Itäkeskuksen kauppakeskus Itikseen avattiin viime viikon torstaina 31.10, täysin uudistunut ja uudella konseptilla toimiva Jack & Jones myymälä. Uusi ja upea myymäläkonsepti on Suomen ensimmäinen ja täytyy sanoa että sisustukseltaan hienoimpia vaatemyymälöitä mitä Helsingissä on toviin tullut vastaan.

Uudessa konseptissa Jack & Jonesin omat brändit on jaettu omiin tyylilleen istuviin osastoihin joita ovat Originals, Core, Vintage sekä Premium-osastot. Jokainen tyyli on vaatteiltaan erilainen ja yksilöllinen, kuten myös osastojen ulkonäkö. Myös farkkupuoli on kokenut täysin uudenlaisen muodonmuutoksen ja onkin myymälässä hyvin keskeisessä roolissa kuten farkut Jack & Jonesilla yleensäkin. Koko  laaja farkkuvalikoima on helposti nähtävillä ja valmiina sovitukseen. 

Jaoittelin osastot kuvien mukaan, joten nopea silmäys uuden myymälän tarjontaan. 
Let's get it on.

Originals-malliston trendikäs ja nuorekas alue tervehtii asiakasta heti sisäänkäynnistä astuttaessa. Tarjolla viimeisimmät trendit ja värikkäimmät kuosit muodinnälkäiselle nuorisolle.

Urbaanimpi Core-mallisto taasen löytyy tyylikkään valoisassa ja väriltään puhtaan valkoiselta osastoltaan. Kuvassa osaston näyttää vähän tummemmalta, mutta valoisa se on trust me.

Farkkuseinämän tai sanoisinko denim alueen hienoja lasivitriinikaappeja, houkuttelevine farkkuständeineen on vaikea olla sivuuttamatta. Tummanpuhuvat lasikaapit on valaistu sisältä, jolloin mallifarkkujen yksityiskohdat näkyy hienosti farkunnälkäiselle asiakkaalle. Ehkäpä parit mallit testiin, tuosta noin ja noin...

Vintage-mallisto löytyy sopivasti farkkuseinän viereltä ja henkii kalustukseltaan ja tyyliltään taasen täysin erilaista fiilistä kuin esim. graafisen urbaanimpi Core-mallisto. Koko osasto aitoine tiiliseinineen sekä ruosteen tummine puukalusteineen on todella tyylikkään näköinen, pieniä yksityiskohtia myöten. Vintage malliston vaatteet kaikkine likapesuineen sekä kulutuksineen istuu osaston ympäristöön kuin nappi silmään. Jos mulla ois iso vaatehuone, se näyttäis varmasti tältä.

Siinä missä Premium-malliston vaatteet ovat tyyliltään modernin klassisia, on myös niiden osasto herrasmiesmaisen elegantti, puisine puuhyllyineen ja tummanpuhuvine kalusteineen. Tuotteet on selkeästi näytillä ja uudenlaiset kalusteratkaisut tuovat vaatteiden tyylin ja värit esille aivan eri tavalla. Suits you sir! Oh!

Sovituskoppien alue on myös rakennettu ja stailattu uuden konseptin mukaisesti. Rennon avara ja lounge-henkinen alue, korkealla puupöytätasolla natsaa kokonaisuuteen  mitä parhaiten. Raskaan sovitussession jälkeen voikin istahtaa tuolille lepuuttamaan jalkoja ja sipaista kupin kaffetta. Tämä hyvä.

Nämä ja paljon muuta hienoa löytyy uudesta myymälästä, suosittelen ehdottomasti tutustumaan uuteen Itiksen Jack & Jones-myymälään ja näkemään koko tyylivalikoiman uusin silmin. Itis it is.


Long story short:

Behold! Brand new Jack & Jones store with amazing new concept is opened at 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.