2014/03/23

SCOTCH & SODA ♥ MAISON SCOTCH - YSTÄVÄMYYNNIT 25.-26-3.2014


Jabbadabbaduu, keväiset ystävämyynnit alkaa jälleen pilkisteleen lumihankien alta. Ensi viikon alussa on oikein mukavata herkkua luvassa, nimittäin Scotch & Sodan sekä Maison Scotchin ystävämyynnit on taas ovella. Myynnissä on siis tulevan kesäkauden vaatteita sekä talven 2015 mallikappaleet. Tarjontaa on jälleen huikee määrä, kaikkea kesäisen värikästä toppia, shortsii, paitaa sekä juhlavan tyylikästä vaatetta niin miehille että naisille. Valtavasti asusteita ja pientä sälää nahkalompakoista, nahkaisiin puhelinkuoriin tai iPad suojiin koruja unohtamatta. Kävin jo vähän ennakkoo fiilisteleen ja kuvaileen tärppejä. Check it out.


Paljon kivoja kulutettua denim ja indigo henkistä matskuu, pehmeitä neuleita ja puuvillasekotteisia t-paitoja, jossa kankaassa hauskoja yksityiskohtia ja kuoseja.

Tulevilla ystiksillä myös siis myynnissä paljon tämän kauden vaatetta ja varastotuotteita, joista paremmin kuvia löydät vielä lisäksi aiemmasta ystisjutusta täältä


MITÄ? MISSÄ? MILLOIN?
SINIMÄENTIE 10B / ALAPIHA
MANKKAA

TI 25.3 KLO 11-18
KE 26.3 KLO 10-18

Maksuvälineenä käy kaikki perus maksukortit. 
Plastic fantastic.

Mikäli et omista autoa, niin parhaiten pääset julkisilla paikalle ainakin bussilla 212 Elielin aukiolta ja 110:llä Kampista. 212 pysähtyy aivan viereen kun jäät pois Vehkaniityn kohdalla, mutta 110 jää vähän kauemmaksi Mankkaantien ja Sinimäentien risteyksen Klovinristin pysäkille, josta joutuu reippaileen kävellen jonkin matkaa paikanpäälle. Tietysti jos on oma auto, niin fuggedaboutit and just drive like you stole it.Long story short:

Attention Fashion hungry peoples!
Scotch & Soda - Maison Scotch Sample Sales. Be there.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.