2013/08/18

Fiilistelyitä Happy Joe Ciderin "Lautaselta ja sen vierestä" valokuvanäyttelystä Flow Festivaaleilla 2013

Fiilistelyitä viime viikkoisilta Flow Festivaaleilta tai paremminkin Flow:n avajaispäivästä, joka oli keskiviikkona 7.6.2013.

"Instagram-kuvasi on valittu Happy Joe Premium Ciderin "Lautaselta ja sen vierestä" -kilpailun voittajien joukkoon..." Jabba-dabba-duuuu...Näin luki sähköpostiini saapuneessa viestissä ja fiilikset oli katossa. Maksimaalinen arjen voitto, kerrankin onni potkaisi ja vielä näin mukavalla tavalla.


Valituista voittokuvista tuli valokuvanäyttely Flow Festivaleille ja näyttelyn avajaisia vietettiin yksityistilaisuudessa Happy Joe –alueella Flow Festivaleilla keskiviikkona 7.8.2013, joka oli myös Flow Festivaalien avajaispäivä, jossa esiintyi legendaarinen The Knife ja lämppärinä mahtava, uusi tulokas myös ruotsista nimeltä Kateboy.

Happy Joe Premium Ciderin "Lautaselta ja sen vierestä" -kilpailuun valittiin satojen kilpailuun osallistuneiden instagram-kuvien joukosta 15 valokuvaa, jotka pääsivät koristamaan oma kuvani mukaan lukien, Happy Joe Ciderin festivaalialuetta viikonlopun ajaksi. Kuvat itsessään ei olleet  mitään mestariotoksia, vaan niissä enemmänkin haettiin hyvää fiilistä ja otoksia hyvistä hetkistä arjen keskellä. Voittajat ja heidän avecit saivat palkinnoiksi 4 päivän Flow Festival liput ja suut makiaks Happy Joe siidereistä sekä New York Ninjan valmistamista herkullisista fingerfood makupaloista. Kyl oli kupu pulleena ja mieli hilpeenä illan päätteeks. :)


Happy Joe Ciderin festivaalialue oli "sisustettu" kotikutoisen lokoisasti värikkäine riippumattoineen sekä  räsymattoineen. Tuoleina hauskat koivupöllit, joita komppas hauskasti heinäpaaleista tehdyt pöytätasot sekä pienet seinämät. Maalaishenki tuoksahti lämpimänä kesäpäinänä nenään kun heinäpaaleista leijui ympärille heinäpellon tuoksu. Yksinkertaisen tyylikästä ja sopi täydellisesti Happy Joen-henkeen. Tykkään.

Illan hämärtyessä oli aika suunnata Nokia Blue Tent alueelle kuuntelemaan ruotsalaista lämppäriartistia Kateboyta, jonka jälkeen illan "kruunasi" The Knife jokseenki melko häröllä, mutta näyttävällä live keikallaan, mut ei siitä enempää. Toivottavasti olitte Flow:ssa mukana viettämässä aurinkoisen musiikkirikasta viikonloppua.Suurkiitokset vielä Happy Joe:lle kilpailun järjestämisestä ja unohtumattomasta Flow viikonlopusta. ♡


Translation: Happy Joe Cider's photography exhibition at Flow Festival. 


SIIDERIN YSTÄVILLE:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.