2013/08/27

Valoa pimeyteen, kirjaimellisesti.

Tuossa eräänä iltana kun kahlasin sisustussivuja niin eksyin sattumalta Kodin Ykkösen nettisivuille, osu silmiin hienot uudet syyskuussa myyntiin tulevat valokirjaimetValaisinkirjaimet ovat Kodin Ykkösen omasta Anno Collection-mallistosta. 

Pitkän aikaa on tullu kuolattua esimerkiksi Character-sivun uudelleen käyttöön kunnostettuja valokirjaimia. Hinnat vaan hyppivät 100€:sta ylöspäin, joten ei heti tuu lompakkoon sopivaa kirjaimen mentävää koloa. No nyt samassa hengessä olevat Kodin 1:n valaisinkirjaimet on vähän kohtuuhintaisempia, joskin ei niin yksilöllistä ja uniikkeja kirjaimia mutta ajatus hyvä 10.

Korkeutta kirjaimilla on 31cm ja syvyyttä 8cm. M-kirjaimen leveys oli about 29cm, mutta leveys varmaan vaihtelee kirjaimen muodosta riippuen. Aika kompaktin kokoisia siis. Materiaaliltaan kirjaimet on valkoista akryyliä ja sisällä valaisee lednauha. Kodin 1:n sivulla luki valaisimen tuotetiedoissa, että lednauha ei ole vaihdettavissa, joten hieman jää kaivertaan mitä sitten tapahtuu jos lednauha jotenkin kärähtää tai muuten vaan menee epäkuntoon....hmm. No ledvalo on kyl tiettävästi pitkäikäinen mut nevör know. Valaisinkirjain antaa valoa kaksipuolisesti, joten kätevästi vois kuvitella esim. ikkunalle tai hyllyn päälle hohtamaan. Ite fiilistelin jo et näistä tulee hyvät iltavalot makkariin ku pykää ne johki kulmaan töröttään ja tietty molempien nimikirjaimet koska, mielikuvitus zero poeng. Valokirjaimet tulevat myyntiin vain Kodin 1:n nettikauppaan, joten ei muuta kuin ennakkovaraileen.
Kuvat:
Kodin Ykkönen

EDIT: 
Valokirjaimia löytyy nyttemmin myös Kaisaniemen sekä Ruoholahden Kauppakeskuksen Kodin Ykkösestä.  


Translation:
Luminous characters for dark days.

4 kommenttia:

 1. Klikkasin kurkkaamaan, ja vink-vink, tänään kun tilaa KodinYkkösen verkkokaupasta ennakkoon niin hinnasta viilataan 30% pois. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva ja harmi vaan että ehdin jo tilata nuo ennakkoon jo aikaisemmin. Pirulaiset kun näin myöhään laittavat tollasia tarjouksia. Ei muuta kuin tilaamaan....edullisesti. Aina ei näköjään kannata olla aikainen lintu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Jep, sorruin tilaaman minäkin vaikka ajatus sarjatuotantovalokirjaimesta aluksi tökkikin. Toivottavasti ne on kivoja!

   Poista
  2. Juu, no hyvä että jollekki ale napsahtaa. Samoilla linjoilla tuon sarjatuotantokirjaimien kanssa ollaan, mieluummin esim Character:n uudelleen eloon laitettu "oikea" kirjain tms. Myös tuolla Roomagessa oli hienoja vanhoja,kuparisia valokirjaimia....ja jos noi K1 valokirjaimet on köpösiä nii voihan ne aina palauttaa,toivottavasti ei.

   Tsekauta jos et ole ehtinyt jo lukea...
   http://snapshotmotions.blogspot.fi/2013/08/vintage-sisustamista-tyylilla-roomage.html

   Poista

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.