2013/08/30

Vintage sisustamista tyylillä. Roomage.

Torstaina avattiin Kruunuhakaan, Kulmakadulle uusi sisustustamisen ja huonekalujen kauppa nimeltä RoomageRoomage tarjoaa käytettyjä, aidosti vanhoja huonekaluja sekä vintage sisustustavaraa, jotka on valittu myymälään fiiliksellä ympäri maailmaa niin läheltä kotisuomesta kuin meren takaakin.  

Krunikassa sijaitseva myymälä toimii netissä myytävien tavaroiden showroomina, joka on avoinna sopimuksen mukaan. Sijainnin ollessa sopivasti pienen pyöräreissun päässä päätin pyörähtää paikanpäällä ihmettelemässä Roomagen tarjontaa ja käydä hypisteleen instagramissa jo ennakkoon bongaamiani tavaroita. 

Omiksi suosikeiksi nousi nuo vanhat Ball Masonin sinkkikannelliset lasipurkit. Suomessa niitä ei taida olla missää, ei ainakaan tähän mennessä ole tullut vastaan ja nyt sit ois purnukkaa tarjolla. Tällaisia liikkeitä on kyllä aina mahtava kierrellä ja fiilistellä tavaroita, jotka on eläneet sekä patinoituneet ajan saatossa ja siitä huolimatta ovat hyvässä kunnossa valmiina uuden omistajan matkaan. Se jos mikä on pitkäikäistä laatua.


Tavaraa löytyy joka lähtöön, on vanhoja matkalaukkuja, valaisimia, maailmankarttoja ja huonekaluja, isoa sekä pientä sisustusrompetta. Vielä kun ois ylimäärästä tuohta ja älyttömän kokoinen kämppä, niin johan lähtis lapasesta mut otetaan tällä kertaa iha iisisti ja haipataan vaan. 

Hinnat olivat myös aika kohdillaan, vaikka useinmiten antiikki- ja vintagetavaralla on korkea hinta, onhan ne jo ajan hammasta vastaan eläneet ja mutta silti säilyttäneet arvonsa. Joistakin on tullut klassikkoja jo matkalla ja jotku taas muuten vain hienoja, varsinkin kun myytävät tavarat ei ole mitään uustuotantoa, joka on tehty näyttämään vanhalta. Sitäkin "feikkiä" tulee nykyään vähän liikaakin vastaan joka sisustusliikkeessä. Keep it real. ...Oisko sulla mitään kättä pidempää?...

Käykääs tutustuun Roomagen nettisivuilla ja  showroomissa tarjontaan ja varatkaa lompakkoon riihikuivaa mukaan, koska sieltä on vaikea lähteä tyhjin käsin....ha ha ha haaa...käsin...irtokäsin....käsi kädessä kuljemme.... ho ho hoh ha haha...anna auttava kätesi....buahaha hah ha...kättä ilmaan....hehehehe he he... No niin lähtipä mopo käsistä.ROOMAGE VERKKOKAUPPA NYT AUKI !

Translation:

New vintage style shop called Roomage has opened to Helsinki
First visit at the store and getting stoked of that cool stuff.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.