Sunnuntain sohvakoomassa tarvii nostaa hieman suolaleveleitä kohilleen. Kätevä waiffini pyöräytti Tomaatti-vuohenjuustokeittoa pöytään. Pari päivää sitte leipomani Brunkanin vaalea leipä komppas täydellisti keiton kaverina, paahtimen kautta rapiaks ja eiku syömään. Toimii.
Tomaatti-vuohenjuustokeitto
1 tlk (500g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500g) tomaattia
1 pkt (200g) vuohenjuustoa
1dl ruokakermaa
1/2 tl suolaa, mustapippuria, sokeria
• Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.
• Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.
• Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.
• Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa ja nauti.
Translation:
Tomato-goat cheese soup with slice of Brunkan's white bread. Works like charm.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.
So what do you think? Comments are welcome.