2013/01/31

Vinyylikehykset

Silloin vielä back in time kun cd-levyt oli se the juttu, tuli kaikki levyt ostettua cd-formaatissa. No nyttemmin kun noita lättyjä on kertyny yli 300 levyä, tuskailee et mihin ne tunkis pois silmistä kun kaikkihan ne nyt on jo tullu siirrettyä iTunesiin tai koneelle. Noooh, oispa tajunnu jo sillon ostaa kaikki levyt vinyyleinä. Vinyyleissä albumin kansi pääsee oikeuksiinsa ja vanha kunno vinyyli on vaan se ainoo oikea tapa kuunnella levyjä. 

Nyt tässä on sitten jälkiviisaana tullu hankittua omia suosikkilevyjä vinyyleinä halsteriin, osa on ollu kyl melkosten kivien alla saatavuudeltaan, mutta hiljaa hyvää tulee. Jossain vaiheessa vuosia sitte jollain reissulla löysin Urban Outfittersistä vinyylilevyjen taulukehyksiä. Niitä sit tietty tuli selkä vääränä  kannettua meren yli kämpille. Nerokasta keksintö, ei niinkään levyjen kuuntelemisen kannalta, mut hieno sisustuselementti musadiggarille, i think.
Eräänä viikonloppuna tuli sit käytyä Ikeassa ostamassa waiffin kans jotain diipadaapa tuikkuja, servettejä and shiit. Siellä osui silmään Ikean valmistamat Gladsax albumikehykset, pari kertaa tuli hiljaa kirottua että nyt sitte vasta näitä myyvät PRKLE!

Valoisa puoli tässä nyt on tietty se, ettei tarvi enää tilailla kehyksiä muualta ja nuo Ikean kehykset oli laadukkaampia kuin Urban Outfittersin kehykset. Taulun kehys on mattamustaa harjattua alumiinia ja lasikehys ja maksoi VAIN 5,99€/kpl. Vakiomitat vinyylilevyille ja perus 12" mahtui mainiosti, ainostaan tuplavinyylit vähän hannas vastaan, mutta kuten kuvasta näkyy niin kyllä sinne tuo Daft Punkin tuplalättykin mahtui. 


            
Daft Punk - Around The World

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.