2013/02/01

Burgundy on mun uus musta.


Burgundy,  Oxblood, Auburn, Dark red mitä näitä nyt on, kaikki tiet vie Roomaan vai miten se menikään. Mun värimaailmassa se on kaikenkattava burgundy, todella koukuttava väri. Täytyy sanoa että oon veriä myöten tykästynyt tähän väriin, pitkästi jo ennen kuin sitä alkoi siunaantua markkinoille jokaiselta muotimerkiltä kauden in värinä. Sinänsä nyt burgundin ollessa talven muodikas sesonkiväri siitä ei oo haittaa, sillä onpa ainakin enemmän valikoimaa tästä väristä :) 

Parka/Scotch & Soda • Reppu/Etzy • Pipo/Brixton • Rusetti/Selected • Housut/Iloveugly • Hanskat/H&M • Phonecase/Makr • Neule/Wrangler • Kengät/Vans
Burgundista on tullut jo melkein harrastus, jos jokin tyylikäs vaate tms. rätti on burgundia menee se kyl ostoslistalle. Väri matsaa pirun hyvin tummien ja vaaleidenkin vaatteiden kanssa, army vihree, beige, ruskee, palanut oranssi, musta, raaka denim, ihan kaikki. No tää nyt on tietty vaan mun mielipide, joku taasen ei varmaa digauta väriä lainkaan, mut joku siinä vaa kolahtaa. 


Varsinkin patinoitunut ja kulahtanut nahka burgundin sävyssä toimii aiva sata nolla. Löysin back in time Berliinin reissulta Stiefelkombinat-nimiseltä kirppikseltä, vanhan, kuluneen burgundin värisen ja vieläpä nahkaisen matkalaukun. Laukku ei ollut alunperin edes myynnissä, vaan osana kaupan "mainosseinää" jossa oli satoja erilaisia matkalaukkuja päällekkäin kuin odottamassa ostajaansa. Noh onneksi sain ylipuhuttua myyjän ja hän suostui myydä laukun mulle, arjen voitto. Värissä on jotain nostalgista ja ajattomuutta, kuten mustassa joka on aina jees. Burgundy on mun ehdoton uus musta.


Vaatteet/ Scotch & Soda • Kengät/ Saint Vacant

-Ron Burgundy, Mitä mieltä olet burgundista? Toimiiko värinä vai ei?
3 kommenttia:

  1. Toimii, mutta ei sitä saa olla liikaa.. esim yhdistettynä raikkaaseen valkopohjaiseen raitaan, niin ei ole liian tunkkainen.

    VastaaPoista
  2. Totta turiset, päästä varpaisiin burgundin sävyssä ja olet kävelevä marjapuuro, joten ns. voimavärinä burgundia vaatetuksessa ja sit komppaa sitä muiden kaa, sinapin keltainen on kans hyvä vastakombo.

    VastaaPoista
  3. 80 luvulla oli tuon väriset new balance lenkkitossut, ne ovat edelleen upeat!! :_)

    VastaaPoista

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.