2013/02/06

Kesää odotellessa, Shoe The Bear.Kun tuonne ulos kattelee, niin kesä tuntuu melkooooiiiisen kaukaselta haaveelta. Tilannetta ei paranna yhtään, että just nyt lunta tulee taas taivaan täydeltä ja kohta se on taas kurasta loskaa all day long. Kyllä talvessa on niitä kohokohtiakin, kun aurinko paistaa lumisena pakkaspäivänä ja  voi lähtee dallaileen vaik Seurasaareen, mut pretty much puolet talvesta on sit tuota ainaisen masentavaa loskaa, talvelle zero poeng. No ei auta itku markkinoilla, joka vuosihan tää sama soppa tulee sotkettua, kunnes se ihana kevät apa alkaa paistaan ja pian ollaanki jo voiton puolel kohti kesää. 

Kesää odotellessa voiki sillä välin haippaa ja fiilistellä tulevia kesän vaate- ja kenkämallistoja. Tuossa taannoi osui silmään Tanskalaisen Shoe The Bear:n uudet kenkämallit tulevalle kesälle tai myynnissähän nuo ovat jo, mutta en kyllä lähtis vielä luisteleen lumeen. Itellä on ollut kyseistä kenkämerkkiä jo useat parit aiemmista mallistoista ja tälläkin hetkellä, talvikäytössä ruskeanahkaiset ja hienosti ajanmittaan patinoituvat ja kulahtavat Walker Brown Bootsit. Kengissä vettähylkivä vahapinta ja niistä on jätetty kaikki turhat koristehärpäkkeet pois, lopputuloksena siistit, tyylitellyt nahkamaiharit. I like em'.


Palataan takaisin tulevaan kesään ja hyvältähän se näyttää jo ainakin kuvissa. Fressei puuterimaisen mattasia värejä, hauskoilla värikomboilla. Kuvassa Sópas Blue Lax -malli, jonka pintamateriaalina on nahkaa, pehmeää nubukkia. Kengänpohjan materiaalista tulee mieleen perus flipflop-sandaalien vaahtomuovityyppinen ratkaisu. Yhdet samanlaisella pohjamateriaalilla olevat kengät tuli ostettua viime kesänä Urban Outfitterisistä ja ne oli todella kevyet kävellä eli kevyin askelin kesään :) Mallistossa on myös vähän astetta hillitympiä, klassisempia värejä olevia malleja, joista tässä yhdet  ehdottomat suosikit Millerain Sand. Molemmat mallit kuten useat muutkin kengät ovat käsintehtyjä Portugalissa, laadukkaasta nahasta tai kangasmateriaaleista.

Kyseisessä Millerain Sand-mallissa on kangasmateriaalina käytetty klassisen British Millerain valmistajan kestävää vahattua kangasta, jota käytetään myös esim. armeijan kangasrepuissa. Siihen kun viel lisätään siistit viimeistelyt laadukkaalla nahalla tikkauksineen, kengät näyttää varmaan todella hyviltä mun jaloissa....heh heh.

Ja sama malli vielä ajattoman tyylikkäästi mustana. Cha-ching!


Tässä vielä toinen sävy tuosta ensimmäisestä Sópas kenkämallista. Materiaalina tollanen latté ruskee nubukki. Sutes you sir, oh!Kesän lähestyessä kannattaa pitää tyylikiväärin piiput jyvällä tähän karhuun ja metsästää omat suosikit hyllyyn. Lock 'n load,  Shoe' The Bear. Lähde: Shoe The Bear

                    
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.