2013/09/10

Kotileipurin next level. Kitchen Aid Classic.

Pitkään on tullu kärvisteltyä tässä taloudessa vähän köpösemmällä yleiskoneella, mutta siihen tuli viime viikolla muutos, kun ystävä vinkkas että Kodin Ykkösessä oli Kitchen Aidin Classic -mallin yleiskone tarjouksessa 299€. (esim Verkkokaupassa ovh. 429€)

Mitä enemmän on tullu vuosien aikana leivottua niin leipiä kuin leivonnaisiakin, niin sitä enemmän huomaa hyvän yleiskoneen tarpeen, siinä missä aikaisempi Boschin muovirunkoinen ja perin kevyt yleiskone tuhansine osineen vaikertelee isompien leipätaikinaerien pyöriessä, niin Kitchen Aid Classikki vääntää tuon tuosta no problemandolino.
Mistä tulee viel tietty plussaa on se, että kone on todella tyylikäs muodoltaan ja malliltaan hyvässä hengessä retro. Voipi hyvil mielin säilyttää keittiössä esillä, eikä tarvi tunkee mihkää kaappiin odotteleen seuraavaa käyttöä. 
Tukevan metallirunkonsa ansiosta kone pysyy hyvin paikallaan ja Classic mallissa mukana tuleva 4,28 litranen metallikulho imee sisäänsä helposti isommankin taikinaerän kerralla. Mikäli tarve isompaan kulhoon tulee, koneeseen voi upgreidaa lisäosana 4,8L teräskulhon. Hintaa erilaisille lisäosille näyttää olevan kyllä petollisen paljon, joten en taidan kyllä hetkeen ostaa mitään ylimääräistä.

Yleiskoneen mukana tuli kolme erilaista vatkainosaa; lankavispilä, taikinakoukku sekä litteämpi sekoitin. Kullekkin löytyy varmaan käyttökohteensa, kunhan pääsee leipomaan. Taikinakoukku ja lankavispilä on jo korkattu viime viikolla leivän teossa. Oujee. Täl viikol taas vois pöyräyttää leipää pöytään kun niitä jauhojakin kerta nyt on....reilusti. :D Shake 'n Bake!
Translation:
Upgrade to my kitchen hardware. Kitchen Aid Classic kicks ass, shake ' n bake baby.


2 kommenttia:

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.