2013/09/29

3 Kaverin syksyinen jäätelöuutuus Mustaherukka-appelsiini.

Kolmen Kaverin jäätelökirjo senkun laajenee ja juurikin näillä näppäimillä kauppoihin on saapumassa uusi makukaveri, Mustaherukka-appelsiini. Sain kunnian päästä maisteleen jo vähän ennakkoon uutta makua, josta jo aikaisemmin tuli testattua pelkästään tuota mustaherukkaista versiota, josta nyt sitten syntyi tuo kahden maun kombinaatio mustaherukka-appelsiini.

Jälleen kerran kauheissa herkku-kuumotuksissa lähdin testaileen uutta makukomboa, joka makuyhdistelmänä kuulosti älyttömän hyvältä duolta. Mustaherukan kirpeys ja siihen kylkeen vielä appelsiinin potkaseva fleivöri päälle. Tuleeko tästä jälleen kerran yksi makusuosikki lisää 3 Kaverin jäätelöperheeseen? 

Huikee makuyhdistelmä...mutta mutta hold your horses, koska aikasemmissakin jäätelöhaipeissani oon ollu todenmukainen ja kirjottanu mitä niistä oikeesti fiilaan niin samalla linjalla mennään. Muutaman "annoksen" jälkeen olin ehkä hieman pettynyt. Aiemmin pelkkää mustaherukkajäätelöä syöneenä (joka oli AIVAN sairaan hyvää) uudessa maussa appelsiinin maku on hieman liian voimakas ja peittää alleen mustaherukan kirpeähkön maun melkeen kokonaan. Makutasapaino vois olla paremmin 70% mustaherukkaa ja 30% appelsiinia, niin että mustaherukka maistuu reilusti ja appelsiini  hintsusti potkasee takavasemmalta makua mukaan.

Summa summarum, taattua 3 Kaverin herkkua tämä on kyllä ja lusikkakin kolisee kohta purkin pohjalla sitä ei voi kieltää, mutta itse toivoisin ehdottomasti että myyntiin tulisi myös pelkkä mustaherukka, vaikka pienempinä purkkeina. Oli se niin hyvää. 

Koska yks pallo ei tunnu missää, kikkailin huvikseni pari "tarjoiluehdotusta" kaikessa yksinkertaisuudessaan, mintunlehtiä ja appelsiininkuorta. :D Voilá.

Maukkaat kiitokset 3 Kaverille jäätelö-uutuudesta sekä maistiaisista. Heittäkääpä mielipidettä pöytään kun olette maistaneet uutta fleivörii. Tykkäsitkö?Long story short:

Testing a brand new ice cream flavour  blackcurrant-orange, made by our local ice cream makers 3 Kaveria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.