2013/10/08

SCOTCH & SODA ♥ MAISON SCOTCH - YSTÄVÄMYYNNIT 10.-12.10.13 OSA 1Once again syystuulet puhaltelee korviini mukavia uutisia, nimittäin Scotch & Sodan sekä Maison Scotchin ystävämyynnit on aivan näillä näppäimillä oven takana. Pääsin vähän ennakkoon fiilaileen tulevaa ensi kesän mallistoa ja räpsiin huolella kuvia valtavasti mallistosta, joka on jälleen kerran kyllä niin siisti. 

Tuotteita on niin mielettömästi, että päätin jakaa jutun kahteen osaan, ensimmäinen osa fiilistelee miesten Scotch & Soda tarjontaa ja toinen osa naisten Maison Scotch mallistoa.  


Koko mallisto on eksoottisen räikeä, Hawaii-henkistä retrorantaa ja Aloha!-fiilistä pöytään. Vaatteet on täynnä vintagemaisia värejä, kasvillisuutta sekä isoja printtejä. Auringossa vaalentuneita ja palaneita sävyjä, kuten minttua ja haaleaa oranssia. 

Valinnanvaihtoehtoa löytyy nahkasandaaleista ulkotakkeihin, juhlavia puvuntakkeja sekä kauluspaitoja, shortseista pehmeisiin villaneuleisiin ja tyylikkäisiin asusteisiin.Vaikka se syksy piskaa märkää lehteä ikkunaa vasten, niin se ei tarkota että peli olis hävitty, ehei näillä varusteilla kesä jatkuu vaikka neljän seinän sisällä ja mikä parasta, nyt on hyvä sauma hankkia vaikka ensi kesälle ne hoteimmat hepenet. Unohtamatta tulevia talvilomia etelän lämmössä, maybe beibi. Niin ja onhan aina hyvä hetki ottaa iisimmin töissä, kun on "Casual Friday". Nice.


Ehdottomasti suositeltavaa poistaa ystiksiltä joku näistä ja monesta muusta tyylikkäästä bleiskasta itelles tuleviin pikkujouluihin se illan puhutuin THE väriläiskä. Eipä!


Siinäpä jotain esimakua tulevasta, seuratkaa Fenix Fashion Oy:n facesivuja, sinne pudottellaan viel lisää kuvia tarjonnasta. Aiiit. 

MISSÄ? MILLOIN?

SINIMÄENTIE 10B / ALAPIHA
MANKKAA

TO 10.10 KLO 11-19
PE 11.10 KLO 10-18
LA 12.10 KLO 10-15

Maksuvälineenä käy kaikki normikortit. Plastic fantastic.

Mikäli et omista autoa, niin parhaiten pääset julkisilla paikalle ainakin bussilla 212 Elielin aukiolta ja 110:llä Kampista. 212 pysähtyy aivan viereen kun jäät pois Vehkaniityn kohdalla, mutta 110 jää vähän kauemmaksi Mankkaantien ja Sinimäentien risteyksen Klovinristin pysäkille, josta joutuu reippaileen kävellen jonkin matkaa paikanpäälle. Tietysti jos on oma auto, niin fuggedaboutit just drive like you stole it.Long story short:

Attention! Fashion hungry peoples.
Scotch & Soda - Maison Scotch sample sales are coming soon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.