2013/10/09

SCOTCH & SODA ♥ MAISON SCOTCH - YSTÄVÄMYYNNIT 10.-12.10.13 OSA 2


Bonjour belle rebelles. Nyt on vuorossa sitten naisten upee Maison Scotch kesämalliston 2014 sniikkaus. Kaikki jutun tuotteet ovat siis myös tulevissa ystävämyynneissä myytävänä, joten feast your eyes on these candies.

Samoiten kuin miestenkin mallistossa, naisten mallisto on yhtä lailla tropiikin eksoottinen niin väreiltään kuin printeiltäänkin. Vintage kuoseja 50-luvun hengessä. Retroja coctail henkisiä värikomboja, meriaiheisia printtejä kuten koralleja, palmuja tai simpukoita. Mallistossa on tietenkin myös paljon rauhallisiakin sekä neutraaleja sävyjä, mutta poimin tähän nyt ne silmäänpistävimmät ja säväyttävimmät tuotteet. 


Asusteita ja koruja oli joka lähtöön. Hienosti käsiteltyjä nahkaisia lompakoita sekä käsilaukkuja kauniissa mintun sävyssä, unohtamatta värikkäitä korviksia tai kaulakoruja.Todella tyylikkäitä ja juhlavia, hihattomia silkkipaitoja merihenkisillä printeillä. Tarjolla oli monta muutakin samantyylistä siroa hihatonta, mutta tässä omat suosikit.


Ananasakäämä!
Noi silkkimäisen satiiniset takit oli niin hienoi ja hei toi pitkä armyvihreen värinen nylontyyppinen takki oli muuten malliltaan pitkä, yli takamuksen joten todella menis varmaan syystakkina just fine.


Voiko huiveja olla koskaan liikaa?
No niin siinäpä esimakua tulevasta ja tosiaan huomenna ovet näihin herkkuihin aukeaa klo 11 reikä reikä. Suosittelenkin, että parhaat ja uniikit lahjahankinnat itselle ja ehkä muillekkin kannattaa tehdä jo nyt. Samalla myös ne pikkujoulut alkaa hiipiin mielen sopukoihin iltojen pimetessä, joten aikainen tonttu kesteihin vaatteet nappaa. Käykääs shoppaileen, sillä näitä ei muualta saa vielä pitkään aikaan. Cha-ching!

MISSÄ? MILLOIN?

SINIMÄENTIE 10B / ALAPIHA
MANKKAA

TO 10.10 KLO 11-19
PE 11.10 KLO 10-18
LA 12.10 KLO 10-15

Maksuvälineenä käy kaikki normikortit. Plastic fantastic.

Mikäli et omista autoa, niin parhaiten pääset julkisilla paikalle ainakin bussilla 212 Elielin aukiolta ja 110:llä Kampista. 212 pysähtyy aivan viereen kun jäät pois Vehkaniityn kohdalla, mutta 110 jää vähän kauemmaksi Mankkaantien ja Sinimäentien risteyksen Klovinristin pysäkille, josta joutuu reippaileen kävellen jonkin matkaa paikanpäälle. Tietysti jos on oma auto, niin fuggedaboutit just drive like you stole it.


Long story short:

Attention! Fashion hungry peoples.
Scotch & Soda - Maison Scotch sample sales are coming soon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.