2013/04/11

CAPE UNIVERSALIN YSTÄVÄMYYNNIT 11.-13.4.2013

Ai jay jay jay jaiiii, Puerto Ricooo....No ei vaa morjesta pöytään kaikille. 
Kun vuodessa on neljä vuodenaikaa, niin neljä on myös vuodessa kalenteriin merkitsemisen arvoisia ystiksiä, jonne kannattaa mennä. Meritullinkadun ystikset, 2F:n Scotch & Soda ystiksetCape Universalin ystävämyynnit sekä huhtikuun loppupuolella Saint Vacantin ystävämyynnit. Tietty nyt muitakin ystiksiä on viel joka lähtöön, mut nää menee kyl omiin suosikkeihin joista kyl aina löytää jotain.

Capen Universalin ystikset on kyl tällaisen Vans ihmisen sydäntä lähellä. Löytyy sielt tietty myös monia muita skeittiskenen laatumerkkejä kuten Independent, Brixton, Santa Cruz, Osiris, Reef sekä CLWR aka Colour Wearia. Mut Vans on Vans, kahta en vaiha meininki. Kesäks bongasin kahdet popot, toiset oli Vansin Chukka 79 mallin Nordic tyyppiset tossut. Kevyt norjalaishenkinen villakuvio kiertää molempia tossuja ja kärki fressin oranssii mokkaa. Toiset alempana olevat oli taas OTW mallistosta, ruskeet nahkasniikkerit. Muchos buenos.


En oo omistanu perus snapbäkkii varmaan since -95 tai jotain, kun tottuneesti tulee pidettyä aina joko pipoo tai Brixtonin Brood -mallin lätsiä. No Vanssilt löyty sen verran rouheematskunen lippis et joutu poistaan. Komppas viel aika hyvin noiden OTW:n ruskeenahkasten tennareiden kans. Vansin OTW:n Alomar mallin tennareissa pintamatsku oli tosi hienon pehmeetä patiikkimaista nahkaa ja näytti siltä, että nahkaa elää aika helposti joten pinta kulahtaa varmaan tyylikkäästi ajan saatossa.


Tässä vielä pari raikasta herkkuu satojen muiden tennareiden joukosta. Mites noi Mikki Hiiri Vanssit? Välitön kesähitti ja keräilyklassikko samantien, Mickey da freakkin' Maus.


Infoa tiedonjanoisille löytyy tästä, menkää mestoille ja poimikaa mageimmat popot haltuun vielä kun niitä on jäljellä. Kesä tulee ja kengät tykkää että niillä kävellään.Translation: 
Cape Universal's Sample Sales are here. You can't have too much shoes. 

3 kommenttia:

 1. Ois ollu ku ois ollu paikalla... Mut Saint Vacantin myynteihin tuun.

  VastaaPoista
 2. Ihan sikke kivat noi ekat Vanssit o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl maar, ne on mun kesäpopot jotka kaapissa odottelee intiaanikesää :D

   Poista

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.