2013/04/28

Kasvupyrähdyksiä. Punastunut paprika osa 2


Morjestaa. Juuri kun ehdin postata jutun hajonneesta Herbie 23:n vesipumpusta, tilalle kolahtikin jo heti seuraavana päivänä postiluukusta uusi vesimylly kehiin kera ravinteiden. Nyt taas kelpaa pulputella kaikes rauhassa, kiitokset Indoor Gardenille, paprikat kiittää. :)
Nää kaverit alkaa näyttään vähitellen jo kypsiltä. Milloinkohan noi raaskii tuosta napata käyttöön, oon kyl huono viherpeukalo ku seurannu ja kasvattanu noita siemestä asti ja nyt ku ne ois koht puoliin syötävissä nii iskee sympatiat pöytään. Oletin kyllä että niistä ois kasvanu vähän isompia, mutta kyllähän noiki jo mieltä lämmittään, arjen voitto sinänsä. 

Huomasin tuossa pari päivää sitte et lehtiin oli tullu sinne tänne pienen pieniä, mustia piskuja niin ku jotain minimini ötököitä. No sit kauheeta googlausta et mitä helevettiä nää ötökät on ja millä luvalla on tullu mun rehutonteille riehuu. Pienen tutkimisen jälkee ötökät näyttivät olevan mahdollisesti vihannespunkkeja. Mistä lie tulleet, en oo kyl kutsua lähettäny. No siitä sitte mäntysuopaliuoksella peseen lehtiä, saa nähä auttaako ja tuleeko ne paskiaiset  takaisin. Wikipediassa oli maininta että niiden luonnollinen vihollinen on ansaripetopunkki, pitäis hankkii pari sellasta kesätöihin mun Herbien tiluksille ruokapalkalla :) 
Translation:

New water pump for my Herbie 23. Sweet peppers are getting ready for "harvest" if I only dare to cut them off, getting too emotional for these buddies :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.