2013/04/28

Pari leipää viikonlopuks.

Sunnuntaita kaikille, miten se viikonloppu ehtiki jo mennä? Perjantaina tuli taas leivottua leipää, kun alkoi pakastimeen säilötyt leivät huveta. Vaihteeks taas Brunkanin vaaleeta leipää, joka alkaa oleen kyllä oma kestosuosikki, ruokaisan ja maistuvan makunsa puolesta. Pari kuukautta taaksepäin tuli tilattua Stalward Ltd:ltä pari huivia tai bandanaa kummin sen nyt ottaa. Noh jotenki katoin et ne aika hyvän kokoisia kooltaan ja kangasmateriaali oli muutenkin houkuttelevaa, vanhaa vintage jauhosäkkikangasta, sopivan karheeta ja kulunutta jossa vielä hauskat retrohenkiset printit. Huiveiksi ne vaan oli levottoman isoja, sama fiilis ku ois vetäny pussilakanan kaulalle. Jos ei kaulalle niin sit leiville :) sopivan kokosia peittään leipätaikinaa kohoamisvaiheessa ja tuoreeltaan suojaksi. Win win situation.Translation:
Baking again, one of my favorite and also quite easy make, Brunkan's white bread. 

Kuvat:

2 kommenttia:

  1. Oi nam! Patonkia ja sämpylöitä tulee leivottua melko usein, mut vois kyl itekin tehdä pitkästä aikaa kunnon leipää. Super herkulliset kuvat! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos. Mikäli kotoa löytyy juurta niin se kyllä tuo leipiin aivan ainutlaatuisen maun, vaikka ilman juurtakin saa kyllä maukkaita leipiä kunhan vain antaa taikinan muhia pidempään.

      Poista

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.