2013/03/25

Kasvupyrähdyksiä. Paprika siitä kasvaa.

Viikkoinen updeitti rehujen kasvusta. Paprikaa siitä loppujen lopuks näyttää kasvavan ja vieläpä kaksi, alussa niitä oli yhteensä 6 alkavaa nuppua, mutta loput delas näiden kahden tieltä.  Koolta ne on nyt reilun tulitikkuaskin kokoisia ja painavat jo sen verran että joutu laittaa tukikeppiä varren kylkee, jaksaa jaksaa.


Tilasin tuossa viime viikolla IndoorGardenin nettikaupasta uuden hieman pidemmän valaisinvarren, kun tuppas jo lehdet kärventyyn kuumasta valosta lyhyemmällä perusvarrella. Laitteessa tulee mukana vakiovarsi joka on 41cm korkea ja tuo jonka tilasin oli taasen 53cm korkea. Valtavaa korkeuseroa siinä ei nyt sinänsä oo, mutta seuraava varren pituus on sitten 68 cm ja se on jo kai vähän liian pitkä näille yrteille mitä mulla kasvaa. Jos totta puhutaan niin noi varret on kyl rahastusta sinänsä, laitteeseen ois voinut jo alunperin suunnitella sellaisen varren jota olisi voinut nostaa portaattomasti tarvittaessa, varren ollessa vielä kevyttä onttoa alumiinia. No onneksi lisävarren hinta ei kuitenkaan ollut 15€:a enempää joten menkööt tällä kertaa, tarvin sen kuitenkin.

Basilikat on näköjään taas melko kitusessa vaiheessa, kun niitä on tullu käytettyä  salaatteihin ja ruokiin, eiköhän ne siit taas kasva. Viikonloppuna kävin Ruohiksen K-raudassa ja ohimennen ostin sielt Mintun-siemeniä. Nyt sit setit itään ja kesäks on hyvää vauhtia kunnon puskat minttuu ja siis mintullahan on yks tarkoitus eli Mojitoo pöytään :)


Jos olet missannut aiemmat päivitykset rehujen kasvusta ne löydät täältä ja täältä.

Translation: 
Update for herbals growth, sweet peppers are getting bigger. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.