2013/03/18

Lehtitelineen metsästys

Hyvän ja käytännöllisen lehtitelineen löytäminen on kyllä vaikeeta. Valikoimaa kyllä riittää joka lähtöön, mutta aina niissä on jotain liikaa tai ne on muuten epäkäytännöllisesti suunniteltu. Tuossapa jokunen aika sitte eksyttiin Nokian viikonloppureissulla Tampesterin Stockkalle, kun ystäväni oli aikeissa ostaa IndoorGardenin Herbie 23 sisäpuutarhalaitteen. Siinä sitte odotellessa ajankuluksi haahuiltiin ympäri sisustusosastoja ja silmään osui silloin kanta-asiakastarjouksessa ollut Tapio Anttilan suunnittelema lehtiteline Mixrack


Kyseinen lehtiteline on valmistettu metallista ja kaikessa yksinkertaisuudessaan varsin mainio kaveri. Ei mitään ylimääräistä, pitää lehdet hyvin ruodussaan ja on kätevä siirtää tarvittaessa paikasta toiseen. Käyttötarkoituksia telineelle löytyy hyvin myös muihinkin tehtäviin esim. halkojen säilytykseen, jos kotitaloudesta sattuu löytyyn niinkin arjen luksusta kuin takka. Päädyimme tuohon matalampaan 56cm korkeaan malliin.

Muita samantapaisia ehdokkaita olin löytänyt aikaisemmin mm. DesignTorgetin Tipack-lehtitelineen sekä BoConceptin melkein samanlaisen lehtitelineenValintaa tietty helpotti kantistarjous sekä se, että se oli tyylikkäästi valkoinen. Carpe Diemit vaan kehiin ja kassalle, mitä sitä enää turhaan miettimään. Levällään lojuvat lehdet pääsee viimein omaan soppiin, arjen voitto.

                   BoConcept                                             DesignTorget


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.