2013/03/21

Meritullikadun ystävämyynnit. Rättiöverit.

Klassiset Meritullinkadun ystiksen on taas täällä. Saman katon alla levoton määrä mallikappaleita ja muuta hässäkkää merkeiltä kuten: Makia, Fred Perry, Elvine, Wrangler, Wesc, Fenchurch, Svea, Hub, Hudson ja paljon muuta. Vaatteita, kenkiä, laukkuja, asusteita, pipoi, vöitä yms yms u name it.

"Mitään en osta" on huono motto lähtä pyörähtään ystiksillä, jossa tuotetarjontaa on enemmän ku laki sallii. Eipä aikaakaan ku heikko mieli astuin ensinmäiseen miinaan ja sitte oliki jo peli hävitty. Tän hetkisil rahatilanteil ei paljon juhlita, mut onneksi hinnat oli kohillaan eikä joudu hajoileen niin pahasti ostoksien jälkeen :D You win some you lose some.

Fred Perrylt löyty smoothin mokkaset kävelykengät

Elvinen oikkee pehmee puuvillane pappatrikoo.


Toinen helmi löytyi myös Elvinen mallistosta, malli nimeltään Gulliver, jämäkän paksu puuvillanen ruutupaita, jossa oli hienosti kulutettu matsku, semi denim fiilis.That's all folks, Matti kukkaroon ja makaroonia loppuukuun menússa. Faktaa pöytään   tiedonjanoisille ja muistakaa että CASH is the KING. Mene hyvä ihminen.Translation: Sample Sales are here again. Money is burning.

2 kommenttia:

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.