2013/03/11

Seurasaarisunday

Kummasti kun toi apa paistaa "lämpimästi" nii sitä jaksaa reippailla ulkona talvellaki. Eilen käytiin kavereiden kans käppäileen jäällä ympäri Seurasaarta. Jälkiviisaana tajuttiin, että ois voinu varustautua runsaanmalla retkimuonituksella, mutta tällä kertaa mentiin vaan maggaroil ja kuumal kaakaolla. 


Seurasaaren uimalan alueella on sopiva tuulelta suojassa oleva seinäkaistale, johon oli muitakin kevätaurinkonpalvojia pysähtynyt paistatteleen. Mereltä ei tuullut lainkaan, pakkasta joku -5'C joten siinä istuskellessa tuli talvikamat päällä jopa suht kuuma, mut ei voi valittaa on sitä auringonpaistetta taas vaihteeks niin lepponen ottaa haltuun. Vähän kuumaa kaakaoo kuppiin ja löyyysä meininki päälle.Möllöttelyn jälkee matka jatkui etiäpäi saaren kärkeen, jonka läheisyydessä on pieni kahvila ja makkaran paistopiste. Varmaan ehtiiki tulla hirvee nälkä tos välil ku lumessa tarpoo :D Välietappi saavutettu, kyrsät repusta tulille ja näläkäsenä venaileen, paistukaa jo.

Kahta en vaihda...

Mulla ei ollu näköjään ei aivan ne optimaalisimmat ulkoilukengät jalassa. Sohjonen lumi teki tehtävänsä ja nahkaset maiharit läpimärkänä, onneks on villasukat jalas kyl se täst.
Eväät syöty ja sit taas menoks. Aurinkoisella säällä luonnosta löytyy kyl hauskoi kuvausaiheita tuon tuosta, randomeit snapshottei sieltä täältä ja pari älyvapaata ideaa ilmahypyistä :D

Hämmästyttävät Ihmeneloset :)

Kevättä odotellessa...


Translation: Sunny sundaywalk in Seurasaari. Some grilling and outdoor activity.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.