2013/03/30

SCOTCH AND SODA ♥ MAISON SCOTCH YSTÄVÄMYYNNIT 3.-5-4.2013


Goeiedag, sanois hollantilainen eli hyvää päivää ja morjesta pöytään. Ilokseni voin hypettää jo ennakkoon että 2F:n huikeet ystävämyynnit on taas kohta ovella. Ai että, ehkä vuoden parhaat ystikset mun mielestä. Tarjolla miesten malliston Scotch & Sodan ja naisten malliston Maison Scotchin mallikappaleita erittäin hyvään hintaan ja tavaraa on hyllyt pullollaan. Myös lasten Scotch Shrunk sekä R'belle mallikappaleita on myynnissä. 

Scotch & Sodalta mallikappalekoot ovat M/L ja housuissa 33" 32", naisten Maison Scotch mallikappalekoot ovat S/M ja housuissa 27" 28". Lasten mallikappaleet ovat koossa 10. Kuulemma myös ohut siivu varastokokoja kauden mallistosta tarjolla, joten jos ei satu sämplekokoihin mahtumaan niin kaik toivo ei oo menetetty. 

Poimin tähän tulevista ystiksistä joitain herkkuja maistiaisiksi, joten tässäpä ois  kesämalliston sekä 2013 talvimalliston antia. Aloitetaan ensin miesten Scotch & Soda tuotteista. Valinnanvaraa mallistossa on aivan jäätävä määrä ja vaatteita selatessa rekeistä läpitte olo oli kuin lapsella karkkikaupassa, lähtee lapasesta.


Mallistossa paljon erikoisia ja hienoja printtikuoseja, teemaltaan luontoa tai abstrakti henkisiä kuvioita. Värejä löytyy raikkaan räikeistä, maanläheisempiin väreihin kuten ruskeeta, oranssia, vihreää, beigee...

Hienoi pestyjä ja kulutettuja denimpaitoja sekä printillä että ilman. Pehmeitä indigonsiniä kollareita yms kivaa.Mallistosta löytyy rennon casuaalia ja urbaanimpaa rättiä, kuten myös siistejä kauluspaitoja sekä puvuntakkeja hienoilla yksityiskohdilla.

Scotch & Sodan tai Maison Scotchin tuotetarjonta ei jää vain pelkkiin vaatteisiin, sillä asusteet, korut sekä muut pikkukivat assat täydentää merkille vannoitunutta vaatehullua mitä parhaiten. Omina vakiosuosikkeina on kulahtaneet kangasreput sekä nahkakantiset vihkoset ja läppäritaskut, huiveja unohtamatta.
Vielä kun se kesä sieltä hitaasti mutta varmasti saapuu, ei tietenkään kandee unohtaa shortseja ja uimakamppeita, aikanen rantaleijona auringonpistoksen nappaa. Tarjolla levoton määrä värikkäitä shortsei joka lähtöön. Mites noi tiikerishortsit? :D


Siinäpä oli miesten samplemalliston kirjoa ja nyt sit naisten malliston kimppuun. En ehtiny kuvata naisten mallistoa niin monipuolisesti läpitte, koska sitä härpäkettä oli melkoinen määrä plärätä läpitte, mutta tässä jotain tärppejä jotka osui silmään. Koko mallisto on kyl aivan sairaan hieno, joten suosittelen ehdottomasti kaikille merkistä digauttaville suuntaamaan heti keskiviikkona mestoille, nää viedään käsistä. 

Paljon armyhenkistä printtiä ja kangaskuoseja. Toi ylempi niittipaita oli huikee, come on camo camilia.


Juhlavia bleiskoja ja pitempiä ulkotakkeja, tressejä yms yms... Maison Scotchin asusteita mielinmäärin, laukkuja, vöitä, lompakoita, koruja, huiveja iphone koteloita yms yms.
Myös lasten malliston mallikappaleita tarjolla monta vaaterekkiä. Poikien Scotch Shrunk sekä tyttöjen R'belle mallistot. Tosi hienoja ja trendikkäitä vaatteita samassa hengessä kuin nuo aikuistenkin vaatteet. Jos sattus jälkikasvua tässä taloudessa olemaan niin pukisin sen kyl näihin saman tien :)
Mitä missä milloin ja millane homma? 

Scotch & Sodan sekä Maison Scotchin ystävämyynnit

3.-5.4.2013 Klo 10.00- 17.00

Mikäli et omista autoa niin parhaiten pääset julkisilla paikalle ainakin bussilla 212 ja 109.
212 pysähtyy aivan viereen, mutta 109 jää vähän kauemmaksi Mankkaantien ja Sinimäentien risteyksen pysäkille, josta joutuu reippaileen kävellen jonkin matkaa paikanpäälle.

Osoitteessa:

Tervemenoa ja get yourself Scotched!Translation: 
Scotch & Soda / Maison Scotch Sample Sales coming soon. 
Serious shopping and wardrobe renewal for the summer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.