2013/03/03

Lauantai-illan huumaa

Lauantaina tuli laitettua jalalla koriasti, sillä oli Nokia Factory klubin päättäjäiset. Tapahtuma oli kaikille ilmainen mutta esiintyvät artistit tanssimusiikin parhaimmistoa. Bileet alkoi klo 23.00 mutta jonottamaan suositeltiin tulemaan jo reilusti aikasemmin. Alkuilta meni kotioloissa etkoillessa ystävien kanssa ja kun sopivasti asutaan kivenheiton päässä itse tapahtumapaikasta joten aikaa liikkumiseen paikanpäälle ei kulunut liikoja, enemmän aikaa siis simailuun. :)


Pyöräytin edellisenä päivänä pari Ciabattaa ja ajatuksena oli väsää jotain tapas henkistä naposteltavaa palan painikkeeksi. Juotavaksi väsättiin Mojito drinkkei, Tukholman reissulta tuodusta Bacardista, oikkee hyvää. 


MOJITO

• 4 cl vaaleaa rommia
• 10 cl soodavettä
• 2 tl ruokosokeria
• 3 palaa limeä
• kourallinen minttua

Mojito on helpoin tehdä suoraan lasiin. Laita lasin pohjalle 3 limelohkoa, kourallinen mintunlehtiä ja ruokosokeri. Murskaa limet ja mintunlehdet huolellisesti ja laita lasiin reilusti jäämurskaa. Kaada lasiin rommi ja sekoita, pidennä soodalla. Koristele Mojito muutamalla mintunlehdellä. Nauti ja toista.


Leipäannoksiin laitettiin itsetehtyä pestoa levitteeksi ja päälle sit mozzarellaa ja kirsikkatomaatteja sekä osaan tuli munakasviipaleita. Simppelit mutta hyvät naposteltavat väsäs mun monitaituri waiffini Lisbe.Kello alkoi lähestyä jo yli kymmentä, joten seurueemme oli aika alkaa siirtyyn ulkotiloihin mikä ei siinä vaiheessa hirveesti houkutellut kun katsoi ulos ikkunasta. Jäätävä lumimyrsky pieksi Kallion katuja, toivottavasti tapahtumaan ei ollut syntynyt vielä hirveää jonoa ovelle. Meidän onneksemme jonoa ei ollut siihen aikaan lainkaan ja uskoisin että lumimyrskyllä oli osansa asiaan. Sisälle vaan sulatteleen jääpuikot naamasta ja ilta voi alkaa. 
About tuntia myöhemmin ulkona olikin jo melkoisen pitkä jono ja ilma oli yhtä kamala edelleen, sisältä katsottuna ei käynyt kateeksi jonottajia. Aikainen lintu drinkin naukkaa.


Tällä säällä hymy hyytyy tai jäätyy naamaan pysyvästiBileeeeeet....


Translation: Weekend. Saturday night fever and insane snow blizzard. Summer where are you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumasit? Heitä kommenttia pöytään.

So what do you think? Comments are welcome.